Xapron New York forklæde i cognac-brun, L

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

933 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601461927359 Kategori:

Produktbeskrivelse

Når vi laver fin mad er det ofte til anledninger, der kræver fint tøj. For at undgå at sidde til bords med pletter på tøjet kan man vælge at lave mad i et mindre skønt outfit, eller man kan vælge at opgradere sit fine tøj med et luksus-forklæde. Hvis du er mest til den sidste løsning og holder af kvalitet i dit køkken, så er New York-forklædet fra Xapron lige noget for dig. Forklædet er håndlavet i Holland og fremstillet af ét stykke italiensk bøffellæder. Læderet er ultrablødt og behageligt, og forklædet kan justeres til at passe perfekt til din krop med de brede og bløde stropper om taljen og nakken.
New York-forklædet er desuden udstyret med en lille strop, som du kan hænge et viskestykke i og bruge til at holde dine hænder rene under madlavningen. Forklædet fås i størrelserne L og XL, som begge er 60 cm. brede og henholdsvis 82 cm. og 89 cm. lange. Det største forkæle egner sig derfor særligt godt til dig, der har længere til jorden eller ønsker ekstra beskyttelse af dit festlige tøj.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev