Zwilling Bob Kramer Brødkniv

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

1.999 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601461745494 Kategori:

Produktbeskrivelse

Denne fremragende Bob Kramer brødkniv fra Zwilling skærer let og ubesværet igennem både blødt brød og hårde skorper uden at flå det i stykker, takket være det unikke og skarpe bølgeskær. Det stabile skaft i Micarta er ergonomisk udformet, hvilket gør kniven til en fornøjelse at arbejde med. Komforten gør, at du kan arbejde med kniven længe uden at blive træt i hånden. Knivbladet har en ultrahård kerne af SG2 pulverstål, der er indstøbt i 100 lag af to forskellige typer stål, med hver med sin hårdhedsgrad. Resultatet af dette er et holdbart skær med utrolig skarphed og enestående skæreevne. CRYODUR® bladet, der er ishærdet ved -196 °C, har en hårdhed på omkring 63 Rockwell, er utroligt slidstærkt og er samtidigt også fleksibelt.
Hver eneste kniv er unik med sit individuelle damaskmønster, takket være en speciel behandling, der ændrer overfladestrukturen af hvert lag.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev