Aida Herringbone skærebræt, 38 x 28 x 2 cm, akacietræ

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

219 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463043683 Kategori:

Produktbeskrivelse

Skærebrættet Herringbone fra danske Aida har et klassisk design med en tidløst udtryk, der passer utroligt godt ind i mange forskellige typer køkkener. Det er ikke kun praktisk som skærebræt – du kan også bruge det som et elegant serveringsbræt til for eksempel ost og charcuteri eller andre gode snacks. Det smukke skærebræt har et sildebensmønster i akacietræ af høj kvalitet. Stilfuldt design og funktionalitet i ét. Fås i flere størrelser og former.
Skærebrættet skal vaskes i hånden, da det ikke tåler opvaskemaskinen. Vi anbefaler, at du tørrer det grundigt af med et viskestykke og lader det lufttørre godt mellem brug. For at undgå at træet tørrer ud, kan du smøre brættet jævnligt med en passende olie. Du slipper nemt af med eventuel vedvarende lugt fra mad på en naturlig måde ved at drysse en teskefuld salt på skærebrættet og derefter gnide det rundt med en halv citron.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev