Anova Precision Cooker Pro Sous Vide

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

2.610 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601461894617 Kategori:

Produktbeskrivelse

Anova Precision Cooker Pro er kraftfuld, præcis og holdbar – brug den til at tilberede smagfulde retter. Den kraftfulde motor er bygget til kontinuerlig brug og holder vandet på en konstant temperatur. Den har en effekt på 1200 watt, en strømningshastighed på 12 liter per minut og en temperaturpræcision på +/- 0,05° C.
Anova Precision Cooker Pro Sous Vide har en forbedret WiFi-forbindelse, så du nemt kan bruge den sammen med Anova-appen på iOS eller Android, der tillader dig at kontrollere madlavningen fra kontoret eller fitnesscenteret. Den effektive sous vide er lavet af rustfrit stål, som er vandafvisende og yderst holdbart. Foruden den kraftfulde motor er den udstyret med et isoleret varmelegeme, så den kan køre i mindst 10.000 timer uden at lukke ned. Få perfekte resultater hver gang med Anova Precision Cooker Pro.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev