Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.
900 kr.
Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.
Med en Sous Vide stick kan du tilberede alle former for madvarer, når de er i vakuum med en vakuumpakker. Når du gør klar til at tilberede med en sous vide, kan du eventuelt tilføje en lækker marinade, smagsgivende urter, hvidløg og krydderier i posen. Denne metode giver både en mere intens smag og det der tilberedes bliver ikke tørt, så du opnår de mest lækre og møre resultater. Placér blot Sous Vide sticken i en gryde eller varmeresistent beholder. Derefter bringes vandet op til den indstillede temperatur og cirkulationen holder vandet i bevægelse, så temperaturen altid er jævnt fordelt i vandet. Med meget præcis temperaturkontrol og timer er sous vide en af de mest brugervenlige måder at lave mad på – og så er det endda sundt, da alle vitaminer og næringsstoffer bibeholdes i vakuumposen under tilberedning. Nøjagtig kontrol af temperaturen på til 90 °C med 0,5 °C interval. Vandcirkulation: 8-10 ltr/minut. Passer til alle gryder med en højde på minimum 15 cm. Kan anvendes med app. 1000 watt.
Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.
Tilmeld vores nyhedsbrev