Caso WineChef Pro Vinkøleskab, 180 flasker, sort

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

15.990 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463080610 Kategori:

Produktbeskrivelse

Med WineChef Pro 180 vinkøleskabet fra Caso kan du opbevare dine vinflasker på en optimal måde. Det er fremstillet af sort rustfrit stål og er af højeste kvalitet, samtidig med at det passer godt ind i ethvert moderne hjem. Døren er udstyret med UV-filtreret glas, som beskytter din vin, og køleskabet kan bruges både som en indbygget og selvstændig enhed. Det har to forskellige temperaturzoner, en til rødvin og en til hvidvin, og det kan rumme i alt 180 flasker.
Casos innovative “Caso Control App” giver dig mulighed for at styre vinkøleskabet via din mobiltelefon og indstille den ønskede temperatur, alt mellem 5 og 20°C. Kompressorteknologien sikrer, at temperaturen forbliver stabil, og at der bliver taget godt hånd om din vin. Hvis der er problemer med køleskabet, får du besked via appen. Det er udstyret med 7 forskellige træhylder, og den indvendige belysning kan slukkes via det digitale display, hvis det ønskes. Et fremragende produkt til dig, der er interesseret i vin og ønsker at opbevare dine flasker på en sikker og elegant måde.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev