De Buyer Lyonnaise Mineral B stegepande 28 cm

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

415 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601458440608 Kategori:

Produktbeskrivelse

En stegepande i professionel kvalitet som du kan stole på fra De Buyer. Panden har flere gode egenskaber. Materialet bliver bedre, jo mere du anvender det. Den praktiske stegepande er lavet af 100 % naturligt jern. Det gør, at den kan modstå meget høje temperaturer uden at det tager skade. Hvis du steger kød eller fisk på panden bliver de hurtigt stegt ved de høje temperaturer. Således forsvinder ingen næringsstoffer fra maden og der bliver dannet en sprød skorpe. Det er fri for giftige emner, men afgiver sundt jern til din mad. Bunden er ekstra tyk og fordeler varmen ligeligt på hele fladen.
Panden er fri for kemikalier og belægninger som f.eks. PFOA og PTFE. Derimod er panden beskyttet med naturlig bivoks. Det gør, at når panden bliver brugt meget, kommer der en naturlig non-stick belægning. jo mørkere en bund stegepanden får, jo bedre bliver non-stick belægningen. Panden arbejder sammen med alle former for komfurer. Inden du skal bruge panden første gang er det vigtigt, at du brænder den af først. Hvordan du nemmest gør det, kan du læse længere nede.
Stegepanden fra De Buyer er en pande du ikke vil gå glip af og den vil bestemt kunne blive hos dig resten af livet. Vælg mellem flere forskellige størrelser. Håndtagets længde er 19,8 cm. OBS. kun panden på 32 og 36 cm., har to håndtag. Panden kan anvendes i ovn, dog maksimum i 10 min. ved 200 grader.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev