Lodge Chef Collection Støbejern stegepande 20 cm.

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

275 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601461964418 Kategori:

Produktbeskrivelse

Slidstærk stegepande i støbejern, som er en del af Chef Collection fra Lodge. Panden er specielt udviklet til det professionelle køkken med sit ergonomiske håndtag og holdbare materiale. Stegepanden kan modstå ekstremt høje temperaturer og er samtidig lettere end andre støbejernspander. Den har en afrundet form indvendig, som er praktisk til brug af diverse køkkenredskaber. Stegepanden fås i to forskellige størrelser: 24,5 cm. og 30 cm.
Derudover er stegepanden velegnet til brug på både komfuret, i ovnen eller sågar over åben ild, hvilket gør mulighederne uendelige. Du kan stege lige, hvad du vil i panden på komfuret, men ønsker du at lave f.eks. en æggekage, kan panden transporteres direkte fra komfuret til ovnen. Støbejernspanden er brændt med olie, så den får en naturlig non-stick belægning, hvilket også er med til, at den er nem at rengøre. Vask den op i hånden, tør og smør med olie. Desuden er stegepanden fremstillet i Amerika.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev