Mauviel M’Cook stegepande, 28 cm.

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

1.579 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601460600956 Kategori:

Produktbeskrivelse

Køkkengrej fra Mauviel er køkkengrej for livet. Mauviels produkter er altid fremstillet af materialer af allerhøjeste kvalitet, og det franske familieforetagende er internationalt anerkendt for deres sortiment. Denne Cook Style-stegepande er fremstillet af blankt rustfrit stål og overfladebehandlet med en Nonstick-belægning, som gør det muligt at lave mad næsten uden fedtstof uden, at maden brænder på. Belægningen gør det desuden let at rengøre panden efter brug.
Stegepanden fungerer på alle varmeoverflader, også induktion. For bedst at bevare stegepandens kvalitet, anbefales det at undgå vask i opvaskemaskine. Rengør i stedet panden med varmt vand og sæbe og anvend kun udstyr af træ, plast eller silikone på pandens overflade, da metalredskaber kan beskadige belægningen.
Lag 1 er lavet af 18/10 rustfrit stål for nem tilberedning og rengøring. Lag 2, 3 og 4 er lavet af aluminium, som fordeler varmen jævnt og hurtigt. Lag 5 består af magnetisk 18/10 rustfrit stål til induktion.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev