Dualit Brødrister Classic 2 skiver, sort

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

2.054 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601460633593 Kategori:

Produktbeskrivelse

Nyd ristet brød præcis som i 1940’ernes Storbritannien med denne klassiske brødrister fra Dualit, som bærer det klassiske design fra 1946. Hver Dualit-brødrister er håndlavet, og på bunden af brødristeren finder du navnet på lige nøjagtig dennes producent. Dualit vandt i 2015 “Excellence in Housewares Awards”-prisen for deres populære brødristere, og blandt andet det kompakte design på denne 2-skivers brødrister er værd at bemærke. Alt fra boller og bagels til tynde skiver toastbrød kan ristes heri, og brødristeren er endda udstyret med en bagel-funktion, som rister den ene side og varmer den anden.
Dualit er deres ansvar som populær producent bevidst, og blandt andet af den grund sørger de for at designe brødristere, der kan følge dig gennem hele livet. Alle de håndlavede dele på brødristeren kan nemlig skiftes ud med reservedele, hvilket både gavner dig og miljøet. Som noget ganske særligt har Dualit desuden udviklet ProHeat®, som er en patenteret teknologi, der beskyttet brødristerens varmeelementer fra slid fra blandt andet knive og andre værktøjer, man måtte bruge for at tage sit brød ud igen. ProHeat®-teknologien gør varmeelementet tæt på ubrydeligt.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev