Viceversa TIX Brødrister, grøn

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

1.099 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601459416185 Kategori:

Produktbeskrivelse

Det italienske Viceversa har i samarbejde med designeren Luca Trazzi skabt denne vidunderlige brødrister. Foruden dens mange praktiske egenskaber, er den en fryd for øjet, som passer i alt fra det hypermoderne hjem til bondestil. TIX Brødristeren fås i alle regnbuens farver og er skabt til at være en indretningsdetalje såvel som et stykke sublimt køkkenudstyr. Som noget helt for sig, har brødristeren to bakker, som brødet sættes ned i. Bakkernes håndtag giver brødristeren et unikt udtryk, og bakkerne i sig selv gør det muligt at riste alt muligt – lige fra toast til æblechips. Rengøringen efterfølgende er gjort let af krummebakken, som er let at tage ud, tømme og sætte i igen.
På fronten af brødristeren finder du både indikatorlamperne, som viser dig den resterende ristetid og indstillingsknappen i form af et stort hjul i krombelagt stål. Hjulet kan drejes til at vælge mellem indstilling 1-9 alt efter, hvor mørkt dit brød skal ristes, og når det er færdigt, løfter du bakken med brødet op og serverer det. Brødristeren kan med sit unikke design sagtens stå fremme og pynte i køkkenet. Faktisk er den beregnet til det. Hvis du ikke har pladsen på bordet eller hylden, er den dog også let at opbevare i et køkkenskab, takket været dens kompakte størrelse og ledningsoprul.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev