Eva Solo Cook N Time stegetermometer

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

479 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798600695160142 Kategori:

Produktbeskrivelse

For den ultimative madlavningsoplevelse introducerer vi Cook ‘N Time – et alsidigt madlavningstermometer på pind, der også fungerer som timer og digitalt ur. Det er designet til at være nemt at bruge og kan nemt hænges på ovnlågen under madlavningen.
Som bevis på dets pålidelighed har det danske kokkelandshold anbefalet forudindstillede temperaturer for fem forskellige slags kød og fjerkræ samt en perfekt smeltetemperatur for chokolade. Termometeret giver information i realtid om den valgte indstilling, den aktuelle temperatur og den ønskede sluttemperatur og advarer dig, når din mad har nået den perfekte temperatur. Urdisplayet er altid synligt, og timeren indstilles nemt via en intuitiv drejeknap. Hver Cook ‘N Time leveres med en detaljeret brugsanvisning, der inkluderer anbefalede temperaturer og hviletider for at sikre, at hvert måltid bliver en succes.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev