Graef IM700 ismaskine 2 liter

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

2.990 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601462072289 Kategori:

Produktbeskrivelse

Opgrader weekendens dessert ved at lave din egen hjemmelavede is med smage og ingredienser, som lige præcis du ønsker. Det opnås nemt og hurtigt med ismaskinen fra Graef, der har en kapacitet på 2 liter. Ismaskinen er lavet på kompressorteknologi, hvilket gør den yderst effektiv, når isen skal nedkøles og holdes ved den lave temperatur. Den kan køle indholdet ned til mellem -18° C til -35° C.
Derudover er maskinen udstyret med fire programmer: is, yoghurt, røre-funktion og nedkøling. Det betyder, at du kan forberede alt fra soft ice og flødeis til sorbet og endda yoghurt til de lidt sundere dage. Ismaskinen har desuden automatisk sluk-funktion, touch betjening, udtagelig 2 liters beholder i rustfrit stål, 120 minutters automatisk efterkøling og justerbar tidsindstilling med is op til 90 minutter, yoghurt op til 24 timer, røre samt nedkøling op til 60 minutter.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev