Nemox NXT1 I-Green L’Automatica ismaskine rød

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

5.785 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601462037513 Kategori:

Produktbeskrivelse

En ismaskine der klarer arbejdet for dig. Nemox NXT1 I-Green L’Automatica er udstyret med selvstændig kompressor, så alt du skal gøre er blot at gøre ismassen klar og hælde den i skålen. Så gør ismaskinen resten af arbejdet. Med et enkelt tryk på touch-displayet og så er den i gang med at lave lækker is, gelato, sorbet eller frozen yoghurt. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan kreere i denne maskine.
Takket være det smarte kølesystem, er den skabt i overenstemmelse med miljøbestemmelserne der beskytter ozonlaget. Derfor er ismaskinen fremstillet med grøn energi i Italien. Når maskinen er færdig har du op til 1,5 liter færdig lækker is. Den aftagelige skål lader dig nemt tage isen op til servering. Maskinens high-tech opbevaringssystem, bevarer isens smag og konstens i længere tid. Maskinen klarer alt arbejdet, alt fra nedkøling, omrøring, tidtagning og give besked når isen er klar.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev