KitchenAid 5KCM1209EAC kaffemaskine, Almond Cream

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

1.440 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601461922931 Kategori:

Produktbeskrivelse

Denne kaffemaskine passer perfekt ind i køkkenet, og skaber et stilsikkert look. Kaffemaskinen giver dig mulighed for at vælge imellem normal eller stærk styrke, du kan derfor lave kaffe til enhver smag. Filtret er genanvendeligt, og kan derfor bruges flere gange uden problemer.
Den brugervenlige maskine, kan holde kaffen varm i den ønskede temperatur i op til 40 minutter når den er færdig med brygningen. Det kan du nemt indstille på maskinen, du vælger blot mellem High eller Low, så holder den det varmt som du ønsker. Maskinen er holdbar og let at rengøre, bl.a. er vandtanken aftagelig. Glaskanden kan rumme 1,7 liter (12 kopper), og med et unikt tud-design er hældningen uden dryp og spild.
KitchenAid maskinen har en stop og hæld-funktion, der stopper bryggecyklussen, så du kan skænke en kop kaffe før den er færdig med at brygge. Du kan med timerfunktionen, indstille kaffemaskinen til lave kaffe lige når du ønsker.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev