KitchenAid 5KMT2115 Classic brødrister, 2 skiver, sort

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

1.299 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463115688 Kategori:

Produktbeskrivelse

Nyd perfekt ristet brød med denne stilfulde brødrister fra KitchenAid. Brødristeren er udstyret med to ekstra brede rum, så du kan riste brødskiver, bagels og boller med en tykkelse på op til 2,8 centimeter. Rummene har også holdere til selvcentrering, så både tynde og tykke skiver får en jævn, gyldenbrun ristning.
Brødristeren har fem forskellige ristningsniveauer, som du hurtigt kan justere via den brugervenlige hurtigvalgskontrol. Der er også en bagelknap, som gør det muligt at riste en delt bagel uden at brænde ydersiden af den. Risteren har en praktisk ledningsopbevaring, så den ikke fylder, når du stiller den væk. Brødristeren er også nem at rengøre takket være den aftagelige krummebakke, som du nemt kan tage ud og vaske i hånden. Perfekt til dig, der ønsker at nyde sprøde ristede morgenboller til morgenmad med venner og familie.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev