Smeg Dolce & Gabbana brødrister

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

5.495 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601459481533 Kategori:

Produktbeskrivelse

Siciliy is my love, er et unikt projekt Mad in Italy af modeksperterne Dolce & Gabbana og hvidevare giganten Smeg. Det kreative samarbejde har givet en ny perle kollektion, der er produceret af Smeg med en umiskendelig Dolce & Gabbana stil. Alle produkter i serien er dekoreret med guld citroner, citrusfrugter, pærer og lyserøde kirsebær. Det er nogle af de typiske sicilianske dekorationer indrammet i trekantede motiver kaldet crocchi. Dertil kommer de dekorative blomstermotiver, som er inspireret af kysten og landskabet i det sydlige Italien. Brødristeren er fremstillet i lakeret stål og har ekstra brede fag, så du kan have plads til store brød i risteren også. Du vælger selv hvor ristet du vil have dit brød med ristningsgrad mellem 1-6.
Udover et kreativt design og smukke farver har brødristeren også en lang række andre praktiske funktioner der gør den ønsket i ethvert hjem. Genopvarmningsfunktionen giver dig mulighed for at lune dit brød endnu engang hvis du ikke nåede at spise det i første omgang. Dertil har den både optøningsfunktion og stopfunktion. Det gør, at brødet altid bliver lige som du ønsker det. Som noget ekstra har brødristeren fra Smeg en bagelsfunktion. Det betyder, at den rester den ene side af brødet af gangen. Så kan du lave perfekte sandwiches af lækre lune bagels. Den udtagelige krummebakke gør det muligt at fjerne affaldne krummer nemt og enkelt, så de ikke brænder fast inde i maskinen. Dertil er der plads til at rulle ledningen op under brødristeren og gummifødderne sørger for at maskinen bliver stående på plads.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev