Viceversa TIX Pop-up brødrister, rød

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

1.182 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601459416225 Kategori:

Produktbeskrivelse

Fyld dit køkken med fest og farver med Viceversas fantastiske køkkenudstyr i alle regnbuens farver. Til morgenmaden, eftermiddagssnacken og når du har gæster på besøg til brunch, er denne solstråle af en brødrister lige det, der skal til. Brødristerens futuristiske design er tegnet af den italienske designer, Luca Trazzi, som med sine finurlige idéer ønsker at inspirere os alle til at pryde vores køkkener med farvestrålende køkkenudstyr i stedet for at gemme det hele væk i skabe og skuffer. Brødristeren er let at anvende med sin store drejeskive, som kan indstilles på niveauerne 1-9 alt efter, hvor mørkt dit brød skal ristes. Når brødet er færdigt “popper det op” – deraf brødristerens karakteristiske navn.
På fronten af brødristeren lyser en række LED-lys, som indikerer den resterende ristetid. Brødristeren slår automatisk fra, når brødet er ristet, og rengøringen efterfølgende er gjort let med den integrerede krummebakke, som nemt kan trækkes ud, tømmes, og sættes i igen. Med hensyn til opbevaring af brødristeren ville det i designerens ånd være en skam at stille den væk i skabet, og derfor er bunden udstyret med ledningsoprul, så brødristeren kan stå som et lille stykke kunst på køkkenbordet.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev