KitchenAid Artisan brødrister 2 skiver, Pistacie

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

2.149 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601461851194 Kategori:

Produktbeskrivelse

Denne brødrister har autocensor med varmeholdningsfunktion, der automatisk sænker eller løfter brødet og nænsomt holder det varmt. Den har 7 risteindstillinger, så man kan vælge sin foretrukne indstilling. Den har tilmed LED-nedtællingstimer, så man kan holde øje med brødet. Der er plads til to skiver brød.
Brødristeren har et væld af funktioner: Frost-funktionen gør det muligt at optø og riste frossent brød, mens bagel-funktionen er perfekt til bagels og boller, fordi det bliver ristet på indersiden, men varmet udenpå. Sandwich-funktionen er god til at tilberede ristede sandwich, som ikke drypper – her medfølger desuden en sandwichholder. Brødristeren er stabil og robust på grund af dens formstøbte metalkonstruktion. Den er med ekstra brede risteslidser, hvilket gør den ideel til alle typer af brød. Desuden vandt den “Bedst i test” i februar 2014 hos Forbrugerrådet Tænk.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev