KitchenAid Artisan KSM156 røremaskine, matsort, glasskål

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

5.499 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601461925180 Kategori:

Produktbeskrivelse

Den klassiske Artisan standmixer i en unik udgave. Selve maskinen på Artisan KSM156 røremaskinen arbejder ligeså fantastisk som de lignende modeller. Forskellen ved denne model er den unikke skål. Skålen har samme kapacitet som de andre, på 4,8 liter, så du har masser af plads til både at piske, ælte og røre. Det ikoniske og velkendte design vil med garanti pynte i ethvert køkken. Den kan matches ind i ethvert køkken.
Den solide, robuste og holdbare røremaskine har en kraftig motor på 300 watt, så du opnår et perfekt resultat hver gang også takket være den originale planetariske funktion der giver en hurtig og grundig blanding. Der medfølger tilbehør som består af 1x ballonpiskeris, 1x fladpisker og 1x dejkrog samt skålen 4,8 liter. Du har rig mulighed for at vælge tilbehør til røremaskinen. KitchenAid Artisan KSM156 sætter ingen grænser for hvad du kan bruge din røremaskine til. En perfekt og smuk hjælp i dagligdagen.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev