KitchenAid Artisan Power Plus blender, Rustik sort

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

5.839 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601458297783 Kategori:

Produktbeskrivelse

En robust og utrolig solid blender, der er en af markedets mest kraftfulde. KitchenAid Artisan Power Plus blenderen har en kraftfuld motor på 3,5 HK, der sikrer dig maksimal ydelse. Derved kan den også klare selv de hårdeste ingredienser, heriblandt frossen frugt og grøntsager. Den gode kapacitet på 1,7 liter giver rig mulighed for at lave store portioner, så der er til hele familien. Selve kanden er en dobbeltvægget termokande, hvor den ydre væg altid er kold, uanset hvad indholdets temperatur er.
KitchenAid Artisan Power Plus er udstyret med patenteret asymetriske knivblade, der sørger for at blende fra fire forskellige vinkler og trækker derved enhver type ingrediens ind i blenderhvirvlen. På den måde opnår du et perfekt og fint resultat. For at få mest muligt ud af din blender medfølger der en Flex Edge tamper, der gør det muligt at skubbe ingredienserne ned og skrabe kanterne. De variable hastigheder anleder til, at du kan finde den hastighed der passer bedst til dine opgaver.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev