Lodge Ovnfast fad, 23 x 33 cm, støbejern

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

509 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463080744 Kategori:

Produktbeskrivelse

Rektangulær bageform med høje kanter fra Lodge Bakeware. Formen er 33 centimeter lang, 23 centimeter bred og 6 centimeter høj. Takket være sin form er den ideel til bagning eller som et ovnfast fad til madlavning i ovnen eller på grillen. For eksempel er den ideel til tilberedning af helstegt kylling, gratin eller lasagne samt til bagning af boller, brød, knækbrød, kager eller andre bagværk. Husk at smøre formen inden bagning, så overfladen bliver perfekt gyldenbrun og bagværket let slipper formen.
Formen har håndtag på begge sider, så du nemt kan løfte den ind og ud af ovnen. Du kan med fordel bruge Silicone Grips-håndtagsbeskyttere med formen, som passer til samtlige produkter i Bakeware-serien. Støbejernsformen er på forhånd brændt ind med olie, så du kan begynde at bruge den med det samme.
Plejeanvisninger: Vent med at vaske formen, indtil den er afkølet. Derefter vaskes den i hånden uden opvaskemiddel og tørres af. Afslut ved at spraye eller gnide formen med vegetabilsk olie og tørre den af med køkkenrulle, så der er et tyndt lag olie tilbage.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev