Mareld Professional gryde med låg, 5 liter

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

599 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601459553273 Kategori:

Produktbeskrivelse

Et rent, enkelt og strømlinet design med nøje udvalgte materialer er nogle af de mest kendetegnende karaktertræk ved Marelds Professional-serie. Serien er designet med fokus på enhver detalje, og det er tydeligt at se i kollektionens produkter. Denne gryde med låg er fremstillet af solidt 5-lagsstål, som giver en hurtig og jævn varmefordeling i gryden. En god varmefordeling er især vigtigt, når du skal lave simreretter, og maden skal kunne stå længe uden at brænde på. Eller når du ønsker en gryde, der reagerer hurtigt på, at du sænker temperaturen på blusset, så du ikke får nogle grimme overraskelser.
Grydens medfølgende glaslåg har en tætlukkende kant og et elegant håndtag af rustfrit stål for at fuldende grydens enkle design. Gryden leveres i en fin gaveæske fra Mareld med medfølgende mulepose, som du kan bruge for at beskytte gryden, når den opbevares. Alternativt er gaveæsken en perfekt indpakning, hvis du ikke selv er dens heldige kommende ejer.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev