Tefal Jamie Oliver Cook’s Classic Gryde 5,2 liter

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

804 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601461999295 Kategori:

Produktbeskrivelse

Cook’s Classic-serien fra Tefal består af kogegrej af hårdanodiseret aluminium, som er et ekstremt holdbart materiale, der har non-stick egenskaber og samtidig sikrer en jævn opvarmning af gryden. Jamie Oliver står bag designet i samarbejde med Tefal, og formålet har været at skabe en gryde, som vil holde dig i mange år. Den robuste gryde fås i to størrelser: 3 liter/20 cm. og 5,2 liter/24 cm.
Gryden er udstyret med Thermo-Signal teknologien og håndtag i rustfrit stål for sikker håndtering. Gryden tåler ovn op til 210° C og er kompatibel med alle komfurtyper, hvilket gør mulighederne i køkkenet endeløse. Derudover er non-stick belægningen forstærket med titanpartikler, hvilket gør gryden ekstremt holdbar og let at rengøre. Belægningen er desuden fri for PFOA. Der medfølger et flad låg i rustfrit stål, som gør opbevaringen nemmere.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev