Microplane Professional ekstra groft rivejern

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

244 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798600695015207 Kategori:

Produktbeskrivelse

Dette ekstra grove rivejern fra Microplane er en del af Professional-serien. Det barberbladsskarpe skær er fotoætset, hvilket betyder at den skærer råvarerne og ikke flår dem, som mange andre rivejern gør. Det betyder, at meget mere smag og aroma bliver bevaret. Den høje kvalitet på rivejernene og, at bladene ikke bliver sløve gør at mange professionelle kokke vælger Microplane fremfor andre.
For større brugervenlig sikkerhed er rivejernet udstyret med en skridsikker fod og dertil et ergonomisk håndtag, der ligger godt i hånden. Professional-serien er udført i et klassisk design, der passer ind i ethvert hjem. Microplane er egentlig skabt som et snedkerværktøj, men der blev hurtigt fundet ud af at det var ligeså effektivt i køkkenet. I dag er skæret stadig så skarpt, at det kan rive træ. Det ekstra grove rivejern er perfekt til kartofler, gulerødder, æbler og kål.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev