Microplane Master Medium Ribbe Rivejern

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

299 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601458224793 Kategori:

Produktbeskrivelse

Flot og unikt rivejern fra Microplanes Master-serie. Rivejernet er udstyret med en medium ribbe og er det eneste i Masterserien, der har et tovejsskær. Det sylskarpe tovejsskær er fremstillet i fotoætset stål, der bevarer smag og aroma i dine råvarer. Skærer bliver ikke sløvt og formår at skære i stedet for at flå, som standsede rivejern gør. Madlavningen bliver langt nemmere og sjovere med et Microplane Master rivejern. Den skridsikre fod og det ergonomiske greb gør rivejernet nemt at arbejde med. Håndtaget er fremstillet i eksklusivt valnøddetræ.
Egentlig var rivejern fra Microplane et snedkerværktøj, da en canadisk husmor fandt sin ægtemands værktøj og fandt, at det var ligeså effektivt i køkkenet. Skærerne på Microplanes rivejern er stadig så skarpe at de kan rive træ. Master-seriens design vandt i 2017 Red Dot Designawards. Der er ingen tvivl om, at Microplanes rivejern er de foretrukne blandt professionelle kokke i hele verden. Medium ribbe rivejernet er perfekt til parmesanost, chokolade, løg, æble, gulerødder og kål.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev