Microplane Gourmet groft rivejern

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

244 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798600695015199 Kategori:

Produktbeskrivelse

Kom godt i gang med madlavningen med Microplane. Det grove rivejern er en del af Gourmet-serien, der er en enkelt og elegant serie. Rivejernet er udstyret med syleskarpe fotoætsede skær, der er fremstillet i rustfri stål. Skæret sørger for at skære råvarerne frem for at flå dem, som så mange andre rivejern. Det betyder også, at langt mere smag og aroma bliver bevaret til dine madretter. Der er et ergonomisk soft-grip håndtag, der ligger godt i hånden og den skridsikre fod, gør arbejdet mere sikkert og enkelt.
Oprindeligt blev Microplane udviklet som et snedkerværktøj, indtil en canadisk hustru tog mandens værktøj med i køkkenet og fandt, at det var mindst lige så effektivt her. I dag er skæret det samme skarpe skær, der kan rive i træ. Samtidig bliver skæret ikke sløvt, hvorfor mange professionelle vælger disse rivejern. Det grove rivejern er perfekt til peberrod, parmesan, chokolade, muskat og løg.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev