Microplane Gourmet medium ribbe rivejern

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

249 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798600695015206 Kategori:

Produktbeskrivelse

Det ultimative rivejern fra Microplane med tovejsskær. Rivejernet er en del af Gourmet-serien, der lader dig rive begge veje. Det barberbladsskarpe fotoætsede skær er lavet af rustfri stål og sørger for at skære dine råvarerne fremfor at flå dem. Derved kan du bevare langt mere smag og aroma og samtidig give dine retter et ekstra touch. Gourmet-rivejernet har en medium ribbe, hvortil der er et ergonomisk håndtag, der ligger godt i hånden. Dertil sikrer den skridsikre fod, at arbejdet bliver udført sikkert og nemt.
Faktisk er Microplane etableret som et snedkerværktøj, men en canadisk hustru fandt det – tog det med i køkkenet og opdagede, at det var mindst lige så effektivt der. Den dag i dag er skæret mindst lige så skarpt, som dengang og kan stadig rive i træ. Skæret bliver ikke sløvt og det er grunden til mange profesionelle vælger Microplane fremfor andre. Medium ribben er ideel til ost, chokolade, løg, æbler og gulerødder.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev