Microplane Master Ekstra grov rivejern

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

299 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601458224818 Kategori:

Produktbeskrivelse

Eksklusivt rivejern fra Microplanes Master-serie, der giver dine råvarer ekstra groft. Rivejernet er skabt med et barberbladsskarpt skær i fotoætset stål, der bevarer smag og aroma i råvarerne. Du får et skær, der ikke bliver sløvt med tiden og hvor det skærer i stedet for at flå, som standsede rivejern gør. Håndtaget er fremstillet i eksklusivt valnøddetræ med et ergonomisk greb, der ligger godt i hånden. Dertil sikrer den skridsikre fod, at madlavningen også bliver nemmere og sjovere.
Faktisk var Microplanes rivejern skabt som snedkerværktøj. En dag fandt en canadisk husmor sin mands rivejern og fandt ud af, at det var mindst lige så effektivt i køkkenet. Den dag i dag er skærerne på Microplanes rivejern lige så skarpe, at de kan rive træ. Serien har vundet Red Dot Designawards 2017 og det er klart alle professionelle kokke over hele verdens foretrukne rivejern. Det grove rivejern er perfekt til gulerødder, æbler, kål, smør, chokolade og kartofler.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev