Microplane Gourmet XL-groft rivejern

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

243 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798600695015239 Kategori:

Produktbeskrivelse

Det ultragrove rivejern fra Microplanes Gourmet-serie har en stor riveflade (13,5 x 9,5 cm.), der lader dig rive alverdens råvarer. Skæret er ultraskarpt og fremstillet i fotoætset rustfri stål. Rivejernet sørger for at skære dine råvarer, hvorimod traditionelle rivejern flår. Ved at skære madvarerne bliver der bevare mere smag og aroma. Så opnår du det perfekte resultat med dine retter. Det ergonomiske soft-grip håndtag og den skridsikre fod sikrer dig et nemt og enkelt redskab, du vil elske at bruge.
Oprindeligt blev Microplane opfundet som et snedkerværktøj, indtil en canadisk husmor fandt det og afprøvede det i køkkenet – med stor succes. Rivejernet var ligeså effektivt her og den dag i dag er skæret stadig så skarpt at det kan rive træ- Bladet på rivejernet bliver ikke sløvt og derfor foretrækker mange professionelle disse riverjern fremfor andre. Det er især ideelt til gulerødder, æbler, kål og kartofler.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev