Zwilling Z-Cut pyramide-rivejern, grå

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

229 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463110176 Kategori:

Produktbeskrivelse

Zwillings 6-i-1 pyramide-rivejern er en ægte allrounder med fire skarpe overflader i rustfrit stål – fin, medium og grov rivning eller skæring. Mandolin og rivejern – i ét! Med ZWILLING Z-Cut pyramide-rivejern kan du tilberede en hel masse, mens du laver mad. Afhængigt af hvilken side du bruger, kan du nemt skiveskære, rive eller skære eksempelvis ost, frugt, grøntsager, nødder og chokolade.
ZWILLING Z-Cut-teknologi er et patenteret design, der gør det muligt at rive fra to sider. Det kræver mindre arbejde – og dermed mindre tid – til at forberede maden.
Den integrerede, aftagelige opsamlingsbakke gør det nemt at opsamle de færdigrevne ingredienser, samtidig med at det kræver minimal oprydning. Den skridsikre base sikrer stabilitet, og med det beskyttende låg på kan du opbevare rivejernet sikkert.
Pyramide-rivejernet er designet af den Milano-baserede designduo Matteo Thun & Antonio Rodriguez og imponerer med sit tidløse, minimale design. Efter brug er rivejernet i rustfrit stål let at rengøre, da det tåler opvaskemaskine.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev