mQuvée WineExpert 180 vinkøleskab, rustfrit stål

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

10.166 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463011040 Kategori:

Produktbeskrivelse

Opbevar dine vinflasker på bedste vis med WineExpert vinkøleskabet fra mQuvée. Det stilrene vinkøleskab rummer i alt 180 flasker, som du placerer på elegante træhylder. Det elegante design gør, at køleskabet passer ind i ethvert køkken. Køleskabet er udstyret med en UV-glasdør, der beskytter din vin bedst muligt og gør, at du ikke skal bekymre dig om, at vinen tager skade af sollys i køkkenet. Takket være det ergonomiske håndtag er køleskabet også nemt at åbne, og dine flasker får den opbevaring, de fortjener.
Vinkøleskabet er udstyret med to justerbare temperaturzoner på 5-20 grader, og flaskerne ligger stabilt uden at vibrere. At have to zoner er perfekt, hvis man for eksempel gerne vil opbevare både hvidvin og rødvin på samme tid, da de skal opbevares ved forskellige temperaturer. mQuvée har specialiseret sig i vin og opbevaring i mange år, og deres vinkøleskab er af høj kvalitet. En god vin fortjener god opbevaring, hvilket nemt opnås ved hjælp af vinkøleskabe fra mQuvée.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev