mQuvée WineExpert 66 vinkøleskab, sort

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

6.941 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463011047 Kategori:

Produktbeskrivelse

Opbevar din vin på den absolut bedste måde med WineExpert vinkøleskabet fra mQuvée. Med et stilrent design og tilhørende elegante træhylder er den nem at placere i køkkenet og køler din vin til den optimale temperatur. Vinkøleskabet er udstyret med en UV-glaslåge, der beskytter din vin bedst muligt og gør, at du ikke skal bekymre dig om, at vinen tager skade af sollys i køkkenet. Takket være det ergonomiske håndtag er køleskabet nemt at åbne, og dine flasker får den opbevaring, de fortjener. Køleskabet kan rumme hele 66 flasker ad gangen.
Vinkøleskabet er udstyret med to justerbare temperaturzoner på 5-20 grader og er støjsvag, så du ikke skal bekymre dig om at blive forstyrret i løbet af natten. At have to zoner er perfekt, hvis man for eksempel vil kunne opbevare både hvidvin og rødvin på samme tid, da de skal opbevares ved forskellige temperaturer. mQuvée har specialiseret sig i vin og opbevaring i mange år, og deres vinkøleskabe er af høj kvalitet. En god vin fortjener god opbevaring, og det opnås nemt ved hjælp af mQuvée.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev