Mustang Gasgrill Connoisseur 4+1 Sort

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

3.949 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601462966430 Kategori:

Produktbeskrivelse

Imponerende gasgrill med fire brændere samt kraftig infrarød sidebrænder fra Mustang. Brænderne i rustfrit i Mustangs Connoisseur gasgrill har en samlet effekt på 18,5 kW, hvoraf tre af gasbrænderne har effekt på 3,4 kW mens den sidste har en effekt på 4,0 kW. Den infrarøde brænder er perfekt til at brune kødet samt grill med endnu mere intensitet. Det nye design på brænderne lader flammen brænde på forsiden af brænderne. Det giver mulighed for at udnytte hele grilloverfladen og giver dermed større effektivitet.
Grilloverfladen måler 72 x 46 cm. og er fremstillet af mat emaljeret støbejern, hvoraf en kan tilpasses Multigrill produkter. Varmeristen af stål over er ligeledes emaljeret og har god plads til opbevaring med sine 67 x 14,5 cm. Skabet under grillen er godkendt til en gasflaske. Dobbelt låg samt stel af pulverlakeret stål. To store hjul gør det enkelt at flytte grillen. Gasgrillen leveres med 5 års garanti.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev