Everdure Gasgrill E3G2S Furnace, mat stone

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

4.990 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601462974904 Kategori:

Produktbeskrivelse

Furnace fra Everdure by Heston Blumenthal er verdens mest kraftfulde gasgrill, der er klar på bare 5 minutter. Takket være det innovative Fast Ignition system holder grillen en konstant og ultra-høj varme, der skaber rammerne for et perfekt tilberedt måltid samt giver et strejf af kulgrillens virke med de høje temperaturer. Grillen har tre uafhængige brændere, der giver dig mulighed for at grille ved tre forskellige temperaturer og har desuden et ekstra stort grillareal. Everdure Furnace gasgrill kommer med udskiftelige grill-plader, der gør det nemt at skabe en opsætning, der giver en bred vifte af tilberedningsmuligheder.
Låget på grillen har en perfekt højde, der skaber en 360 graders cirkulation omkring maden, hvilket giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Everdure Furnace gasgrill er desuden udstyret med to hjul, der gør den nem at transportere. Takket være glasemaljerede grillplader er grillen desuden nem at rengøre efter brug. Med Furnace gasgrill får du det bedste fra begge verdener – gasgrillens hurtighed og lethed samt kulgrillens evne til at opnå høje temperaturer, der skaber en unik smagsoplevelse. OBS! Regulatorslangen indgår ikke, og skal tilkøbes under tilbehør.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev