Mustang Gasgrill Connoisseur 5+1 Sort

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

5.447 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601462966431 Kategori:

Produktbeskrivelse

Imponerende gasgrill med fem brændere samt kraftig infrarød sidebrænder fra Mustang. Brænderne i rustfrit i Mustangs Connoisseur gasgrill har en samlet effekt på 22,0 kW, hvoraf fire af gasbrænderne hver har effekt på 3,5 kW mens den sidste har en effekt på 4,0 kW. Den infrarøde brænder, også kaldet en sear-brænder, har også en effekt på 4,0 kW. og er perfekt til at brune kødet samt grill med endnu mere intensitet. Det nye design på brænderne lader også flammen brænde på forsiden af brænderne. Det giver mulighed for at udnytte hele grilloverfladen og giver dermed større effektivitet.
Grilloverfladen måler 96 x 46 cm. og er fremstillet af mat emaljeret støbejern, hvoraf en kan tilpasses Multigrill produkter. Varmeristen af stål over er ligeledes emaljeret og har god plads til opbevaring med sine 91 x 14,5 cm. Skabet under grillen er godkendt til en gasflaske. Dobbelt låg samt stel af pulverlakeret stål. To store hjul gør det enkelt at flytte grillen. Gasgrillen leveres med 5 års garanti. Regulator medfølger ikke. Kan tilkøbes under tilbehør.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev