NOD Trådløst grill-/stegetermometer

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

249 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463147003 Kategori:

Produktbeskrivelse

Få det perfekte kød, der imponerer gæsterne! Med et trådløst termometer med dobbelte målenåle kan du kontrollere temperaturen på to forskellige ingredienser på samme tid. Du kan derfor efterlade senderen med målenålene udenfor ved grillen og tage modtageren med indenfor. På den måde kan du holde øje med kødets kernetemperatur, mens du tilbereder resten i køkkenet eller hygger dig med dine gæster.
Termometeret har en High/Low-funktion, hvor du indstiller de forskellige temperaturer, en høj og en lav: termometeret udsender en lyd, hvis temperaturen overstiger eller falder under de valgte temperaturer. En funktion, der er perfekt, hvis du skal ryge eller grille ved lavere temperaturer i længere tid og gerne vil holde øje med grillens temperatur. Tip! Kombiner funktionerne, så du kan holde øje med temperaturen på grilllen og kødet på samme tid.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev