OBH Nordica Blendforce Blender/Juicemaskine

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

600 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463080769 Kategori:

Produktbeskrivelse

Smoothies eller juice – hvorfor vælge? Med denne variant af OBH Nordica Blendforce kan du både blende og lave råsaft i samme maskine. Du kan altså lave både cremede smoothies og kølende juicer med den samme maskine. Produktet leveres med to forskellige beholdere, en blenderkande på 1,25 liter og en juicekande på 1 liter, og du skifter nemt imellem de to. På den måde kan du få nyttige vitaminer fra frugt og grønt på en god og let måde.
Blendforce har to hastigheder, pulsfunktion samt seks skarpe blade, der hurtigt laver utrolige smoothies og juicer. Når du mixer en smoothie, skal du vælge blenderkanden, tilsætte dine ingredienser og blande til den ønskede konsistens. Når du laver juice, så vælg juicekanden, bland dine udvalgte frugter og grøntsager og udtræk derefter juicen med den medfølgende pusher, direkte fra røret ned i dit glas. Saften bliver tynd og klar, takket være juicebeholderens indbyggede filter. Det bliver ikke friskere end det.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev