OBH Nordica Easy Fry 3in1 Steam+ airfryer, sort

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

1.399 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463080777 Kategori:

Produktbeskrivelse

Med Easy Fry 3in1 fra OBH Nordica får du en airfryer med stor kapacitet og mange smarte funktioner, der hjælper dig til at lave god og sund mad på kort tid. Airfryeren gør hverdagen nemmere, da den giver dig mulighed for både at bruge den til at stege med mindre olie, grille eller dampe ingredienserne. Easy Fry 3in1 har syv forprogrammerede indstillinger til tilberedning af pommes frites, nuggets, kylling, pizza, kød, fisk og desserter. Touchpanelet lader dig nemt vælge mellem indstillingerne, hvor du også kan indstille en timer på op til 60 minutter.
Easy Fry 3in1 har en kapacitet på 6,5 liter, så du kan tilberede op til otte portioner. Den er derfor særdeles velegnet til store familier eller til dig, der ofte laver mad til mange. Ingen forvarmning er nødvendig, så airfryeren kan bruges med det samme. Derudover er den nem at gøre ren – alle aftagelige dele kan vaskes i opvaskemaskine. Den aftagelige vandtank rummer 1,1 liter, og panelet fortæller dig både hvornår det er tid til at fylde vand på, samt hvornår tanken skal vaskes. Den informerer også om eksempelvis, hvornår maden skal rystes. Når du køber en airfryer fra OBH Nordica, får du adgang til en online opskriftsbog tips og inspiration.
Er du ikke tilfreds, får du pengene tilbage – Prøv produktet hjemme i 100 dage og returner det såfremt det ikke lever op til dine forventninger. Læs mere om en evt. returnering her.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev