Princess Steam airfryer 6,5 liter

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

1.261 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601462001542 Kategori:

Produktbeskrivelse

Med denne steam airfryer fra Princess, får du både dampning og luftfritering. Denne kombinerede tilberedningsmetode giver dig flere muligheder for at lave lækre og godt tilbedte retter. Dampfunktionen sikrer, at farve, struktur og fugt samt vitaminer og mineraler bevares. Bl.a. kan du bruge denne funktion til at lave den perfekte bagte kartoffel.
Den store volume på 6,5 liter og den høje effekt på 1700 watt, gør madlavning til en større gruppe nemmere og mere overskuelig. Airfryeren er udstyret med en timerfunktion, der kan indstilles til 90 minutter, det vil sige du kan begynde at lave mad, når du vil. Du kan indstille tiden på det brugervenlige kontrolpanel med touchscreen.
Airfryeren har 8 forskellige forprogrammerede programmer, som gør den ekstra let at benytte. Disse programmer er bl.a. til kylling, fisk, kød, brød, pommes frites, pasta og risretter. Du kan lave adskillige madretter, som endda kan laves sundere og rigere på mineraler og vitaminer. Der medfølger vandbeholder og bageform.
OBS! Kommer ikke med dansk manual.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev