Princess Steam airfryer 6,5 liter

Med denne steam airfryer fra Princess, får du både dampning og luftfritering. Denne kombinerede tilberedningsmetode giver dig flere muligheder for at lave lækre og godt tilbedte retter. Dampfunktionen sikrer, at farve, struktur og fugt samt vitaminer og mineraler bevares. Bl.a. kan du bruge denne funktion til at lave den perfekte bagte kartoffel.
Den store volume på 6,5 liter og den høje effekt på 1700 watt, gør madlavning til en større gruppe nemmere og mere overskuelig. Airfryeren er udstyret med en timerfunktion, der kan indstilles til 90 minutter, det vil sige du kan begynde at lave mad, når du vil. Du kan indstille tiden på det brugervenlige kontrolpanel med touchscreen.
Airfryeren har 8 forskellige forprogrammerede programmer, som gør den ekstra let at benytte. Disse programmer er bl.a. til kylling, fisk, kød, brød, pommes frites, pasta og risretter. Du kan lave adskillige madretter, som endda kan laves sundere og rigere på mineraler og vitaminer. Der medfølger vandbeholder og bageform.
OBS! Kommer ikke med dansk manual.

På lager

990 kr.

Varenummer (SKU): 8798601462001542 Kategori: