Smeg Retro kaffemaskine, DCF02RDEU

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

1.496 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601460884227 Kategori:

Produktbeskrivelse

Der er intet som duften af friskbrygget kaffe, om det så er morgen, middag eller aften. Og hvis duften af varm kaffe kombineres med den fryd for øjet, som en Smeg-kaffemaskine er, kan det næsten kun blive en god dag. Denne lækre kaffemaskine fra Smeg er en del af deres Retro-kollektion i 50’er-look, som har Smegs klassiske udtryk og pynter flot på køkkenbordet.
Kaffemaskinen leveres med genanvendeligt kaffefilter af plast, så du ikke længere skal købe engangsfiltre. Maskinen kan brygge 10 kopper ad gangen, men du kan også vælge ‘4 cups’-funktionen, hvis du ikke har brug for en hel kande. Det er både muligt at sætte en timer til kaffebrygningens start, så kaffen er klar, lige når det passer dig, og at anvende hold varm-funktionen, hvis du skulle have brygget kaffen lidt før, gæsterne kom. Det brugervenlige display er let at betjene, og når kaffemaskinen skal afkalkes, lyser indikatorlampen op.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev