Vitamix Explorian E310 Blender

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

3.495 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601460777374 Kategori:

Produktbeskrivelse

Med den stilfulde og klassiske Explorian E310 blender fra Vitamix har du et smart produkt, der helt sikkert bliver et hit. En blender der er designet til at gøre High-performance blending mere overskueligt. Maskinens 1,4 liter beholder er optimal til brug af små eller mellemstore portioner til familien og med mulighed at tilkøbe en større beholder til blenderen. Kanden er fremstillet i BPA-fri Eastman tritan-sampolyester. På trods af den mindre størrelse, bliver der dog ikke gået på kompromis med Vitamixs velkendte kraft og kvalitet.
Den kraftige 2 Hk motor og de laserskårede knive kan klare enhver form for hakning, og med de 10 hastighedsniveauer, kan du selv bestemme konsistensen. Med pulse-funktionen kan du skære gennem alt og hjælper dig til at opnå det bedste resultat. Når du har brugt din Vitamix blender, skal der selvfølgelig også gøres rent. Vitamix blenderen kan gøre sig selv rent, så du slipper for besværet. Alt det kræver er en dråbe opvaskemiddel og varmt vand og lade den køre i 30-60 sekunder. Der medfølger en BPA-fri stav, der gør det muligt at bearbejde selv de tykkere ingredienser. Et fantastisk hjælpemiddel, der kan bruges selv når maskinen kører på fuld styrke.
Det der adskiller Explorian fra Ascent-serien er, at den ikke har trådløs tilslutning, Self Detect og låse-sikkerheden.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev