Wilfa KM1B-70 Probaker røremaskine

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

5.799 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463081795 Kategori:

Produktbeskrivelse

Oplev en køkkenmaskine, der er skabt i samarbejde med det norske kokkelandshold og få fuld kontrol over din bagning med KM1B-70 røremaskinen. Den store 7 liters roterende skål er designet til at ælte en dej på op til 5 kg, og med 20 forskellige hastighedsindstillinger kan du justere efter din opskrift og opnå det perfekte resultat.
Det unikke dejkrogdesign optimerer udviklingen af gluten i dejen og forhindrer dejen i at klatre op ad krogen. Dobbelt piskeris sikrer let og luftig piskning hurtigt og effektivt, mens Flexi-piskerisets silikonekanter gør det nemt at skrabe alle ingredienserne op i skålen og få en glat og fin dej.
Med KM1B-70 røremaskinen kan du nemt håndtere mange opgaver i køkkenet og få den perfekte hjælpende hånd. Investér i denne alsidige køkkenmaskine og opdag en helt ny verden af muligheder for bagning og madlavning.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev