Escali Infrarød & Digital stegetermometer

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

359 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601464192643 Kategori:

Produktbeskrivelse

Optimer din madlavning med Escali Infrarød & Digital stegetermometer. Dette termometer kombinerer dual overflade og sonde funktionalitet med et kompakt design, hvilket gør det til det ultimative digitale stegetermometer for kokke, der vil have et alsidigt termometer som også er bærbart.
Dette to-i-et termometer kan hurtigt skifte mellem IR og termometernål, så det er nemt at måle overfladetemperaturen af en grillrist og derefter skifte til termometernålen for at måle kødets indre temperatur. IR-teknologi og et 1,8 mm rustfrit stål sonde design giver hurtige og præcise aflæsninger uanset hvilken funktion du bruger. Sonden rengøres ved håndopvask med varmt vand og opvaskemiddel.
IR funktionen har et forhold på 5:1 mellem afstand og målpunkt ved måling af ekstremt varme overflader. Scan og Hold funktionen hjælper dig med at fokusere på specifikke områder ved at holde måleknappen nede for at scanne et område og derefter give slip, når du har identificeret et bestemt sted.
Du kan måle temperaturer fra -30°C til 300°C med sonden og fra -30°C helt op til 380°C med den infrarøde funktion, så du kan måle i forskellige madlavningsituationer. Det praktiske foldbare design gør det desuden nemt at opbevare temperaturnålen sikkert, når den ikke er i brug. Den store baggrundsbelyste skærm sørger for tydelig visning under alle forhold, og den automatiske slukke funktion sparer batterilevetiden. 2 CR2 batterier medfølger.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev