Dualit Lite brødrister, 2 skiver, tawny birch

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

799 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463076416 Kategori:

Produktbeskrivelse

Gør morgenerne til noget særligt med ristet brød takket være den elegante brødrister fra Dualit, som kan riste to skiver brød ad gangen. Lite brødristeren er praktisk med sine mange funktioner, der gør brødristningen mere effektiv. Den er for eksempel udstyret med den banebrydende Perfect Toast-teknologi, som beregner temperaturen på brødristeren og omgivelserne for at opnå den mest optimale ristningstid for gyldenbrune resultater.
Derudover giver Peek & Pop-funktionen dig mulighed for at kontrollere ristningsgraden af dit brød, bagel-funktionen tillader dig at riste bagels til perfektion og optøningsfunktionen sørger for, at du kan tø brødet op samt riste det direkte i brødristeren. Den automatiske stop-funktion og den hurtige ristning gør brødristeren til en effektiv hjælper i køkkenet. De to åbninger er ekstra brede og måler 36 mm. Lite brødristeren har desuden et kompakt design, der passer ind i de fleste køkkener.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev